Kamperbaan 114 - 3940 HECHEL

www.dnccars.be

Keuringen

BEL 0476/029 919

Wat kost de keuring?

Keuren voor verkoop kost € 49,95 en de bijkomende keuringskosten. Indien de auto herkeurd moet worden zijn de kosten € 19,95 en de bijkomende keuringskosten. Een tweede herkeuring kost € 10 en de bijkomende keuringskosten. Een keuring na ongeval of keuring voor gelijkvormigheidsattest kost € 120 en bijkomende keuringskosten. De prijs voor de reguliere jaarlijkse keuring is op aanvraag. De hierboven genoemde prijzen zijn INCLUSIEF BTW. Het is niet mogelijk om te pinnen, gelieve dus voldoende contant geld mee te nemen.

Welke documenten heb ik nodig?

Indien het een Belgische auto is volstaat de roze kaart van de vorige eigenaar en het gelijkvormigheidsattest. Als het een buitenlandse wagen is dient U in het bezit te zijn van een ingevuld vignet 705 (te vekrijgen bij de douane), het orginele kentekenbewijs uit het land van herkomst en Europees gelijkvormigheidsattest.

Waar moet ik op letten voor de keuring?

Om de keuring vlot te laten verlopen, en om herkeuring te voorkomen staan hier wat tips die U kunt opvolgen voordat de auto gekeurd wordt. Bij een personenauto moet elke as banden hebben van hetzelfde merk en dezelfde maat. Controleer of de accu goed vaststaat. Controleer of alle lichten werken, en laat eventueel Uw lichten stellen. Dit kunt U voor slechts € 10,-.

Wanneer kan de auto gekeurd worden?

De auto kan elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 gekeurd worden bij DNC Cars in Hechtel. Om lange wachttijden bij de keuring te vermijden kunt U het beste een afspraak maken, natuurlijk is het ook mogelijk om de auto te laten keuren zonder afspraak. Ongevalskeuring en keuring voor gelijkvormigheidsattest zijn altijd op afspraak.

Kan de auto ook thuis opgehaald worden?

Uw auto kan aan huis opgehaald worden en teruggebracht. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw woonplaats. Het is ook mogelijk om de auto te laten halen en terug te laten brengen voor de reguliere jaarlijkse keuring als U minimaal 3 dagen vantevoren hiervoor een afspraak maakt.